AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ομάδες της Basket League καταψήφισαν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης για την ΚΑΕ ΑΕΚ

Οι ομάδες της Stoiximan Basket League καταψήφισαν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για αποβολή της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε μια σύσκεψη που κράτησε σχεδόν έξι ώρες, οι ομάδες της Stoiximan Basket League, με ψήφους 8-4, ακύρωσαν την απόφαση αποβολής της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η διαδικασία για την αδειοδότησή τους ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.

Από νωρίς στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο να αποχωρεί από την διαδικασία χωρίς να κάνει δηλώσεις, αλλά να λέει πως αισθάνεται δικαιωμένος από την απόφαση που πήραν οι ομάδες της Λίγκας.

Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου δήλωσε: “Δεν επέρχονται συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων, συνεχίζουμε κανονικά. Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν κενά στον κανονισμό, πρέπει να τον αλλάξουμε για να μην υπάρχουν λάθη. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ένας νέος κανονισμός, θα τον φτιάξουμε. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ”.