AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το φυτίλι άναψε: Η ΑΕΚ κάνει το μπαμ με τον Λαμέλα (photo)

Τώρα χαμηλώστε τα φώτα… Ο Έρικ Λαμέλα δέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο και σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει σε ποστάρισμά του στα Social Media ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ούριελ Λουγκτ, ο Έρικ Λαμέλα απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Λουγκτ, αναφέρει ότι η επικοινωνία που είχε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός με τον Ματίας Αλμέιδα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Λαμέλα να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, μάλιστα αναφέρει ότι η συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, θα προβλέπει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που κατέγραψε πλούσια καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες του AEK24HOURS, αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ για κάθε χρόνο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ και θα αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ. Δηλαδή σε μια τριετία ο Λαμέλα θα εισπράξει το ποσό των 7.000.000 ευρώ. Όλα αυτά βέβαια μένει να επιβεβαιωθούν.