ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Όλα ανοιχτά για τον αντίπαλο της ΑΕΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Βελέζ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στη Βοσνία και τα πάντα είναι ανοιχτά για τον αντίπαλο της ΑΕΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 17′ με τον Μπερλάνγκα, αλλά τα κατάφεραν στο 34′. Ο Ζαν Λουκ έβγαλε τη σέντρα και ο Λόπεθ Έλο έγραψε το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Βελέζ του Νταμίρ Κάναντι βγήκε αποφασισμένη στο β’ και απείκγσε με τον Μούγιαν στο 47΄, ενώ στο 57’ το μακρινό σουτ του Χάσκιτς πέρασε μόλις έξω, όπως και το διαγώνιο πλασέ του Μουγιάν στο 59’.

Τελικά στο 65ο λεπτό οι δύο παίκτες που μπήκαν τρία λεπτά νωρίτερα, συνδυάστηκαν για να έρθει η ισοφάριση για τη Βέλεζ. Ο Όρετς έβγαλε από δεξιά για τον Λόχαν κι εκείνος με σουτ έγραψε το 1-1, με την μπάλα να κοντράρει και σε σώματα.

Στο 68ο λεπτό το σουτ του Γκαγιέγκο τράνταξε το δοκάρι της Βέλεζ ενώ στο 71’ ο Στουρμ έβαλε τη σέντρα και ο Χάσκιτς απείλησε με κεφαλιά. Στο 75ο λεπτό το σουτ του Μουγιάν πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ζαν Λουκ στο 79′ ενώ στο 90+2′ ο Μουνιόθ έσωσε μετά από σουτ του Γέβτοβιτς.

ΒΕΛΕΖ: Χάντζικιτς, Ισασέγκι (62’ Όρετς), Χρκατς, Οκέκε, Στουρμ, Πρσες (77’ Γέβτοβιτς), Χαλίλοβιτς (62’ Λόχαν), Σίκαλο, Μουγιάν, Μλίναριτς (46’ Χάσκιτς), Σούλιτς (87’ Μπάιριτς).

ΙΝΤΕΡ: Μουνιόθ, Γκαγιέγκο, Καμπαγέ, Φεχέρ, Πουέντες (84’ Σάντσεθ), Τόρες (64’ Ντε Λα Τόρε), Λόπεθ Έλο (51’ Μπουχαρμά), Μπερλάνγκα (64’ Μαρτίνεθ), Αλόνσο, Ζαν Λουκ (84’ Αντρέου), Γκ.Λόπεθ.