AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο καταλυτικός ρόλος του Αλμέιδα στη συμφωνία με τον Περέιρα

Προ των πυλών στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ρομπέρτο Περέιρα. Ο μάνατζερ του 33χρονου μεσοεπιθετικού, Λουίς Πόμες επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών και τον καταλυτικό ρόλο του Ματίας Αλμέιδα στη μεταγραφή.

«Ναι είναι αλήθεια, είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Αναμένουμε πριν από την Δευτέρα (8/7) να βρίσκομαι μαζί με τον Ρομπέρτο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής…» είπε στην ιστοσελίδα sdna.

Κατόπιν ο Πόμες αποκάλυψε την καταλυτική παρουσία του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και το γεγονός ότι ο Περέιρα απέρριψε προτάσεις από Αραβία, Βραζιλία και MLS για να παίξει στην ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα ήταν υπεύθυνος για την λήψη της απόφασης από πλευράς ΑΕΚ. Ο Περέιρα είναι ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί του και θα παλέψει για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και τη διάκριση της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Είναι πεινασμένος για τίτλους. Απέρριψε προσφορές από την Αραβία, την Βραζιλία και το MLS (ΗΠΑ) με περισσότερα χρήματα μόνο και μόνο για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες μας, το deal ΑΕΚ – Περέιρα είναι αρκετά “τρελό”. Συγκεκριμένα, έρχεται ως ελεύθερος στην ΑΕΚ υπογράφοντας διετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές πάνω από 3.600.000 ευρώ. Το χρόνο θα λαμβάνει 1.500.000 ευρώ και τα υπόλοιπα μπόνους υπογραφής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *