AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της ΑΕΚ διέπρεψε στη Βουδαπέστη (photos)

Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΑΕΚ έλαβε μέρος στο “Hungarian Open International Artistic Swimming Competition”, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Βουδαπέστη.

Η συμμετοχή της ομάδας μας αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αγωνιστούν και να αναδείξουν τις ικανότητές τους σε διεθνές επίπεδο.

Οι αθλητές που εκπροσώπησαν την ΑΕΚ ήταν οι εξής:
Αγγέλης Δημήτριος
Διπλάρη Γρηγορία
Ιωαννίδου Βασιλική
Καραγιάννη Ειρήνη
Καρούνη Μαρία Ιωάννα
Παλόγου Αμαλία
Παναγοπούλου Ελένη
Σιμοπούλου Μαρία
Σπανού Αφροδίτη
Φράγκου Μαρία
Φράγκου Πολυξένη
Κρέσπη Διώνη
Μπελογιάννη Αργυρώ Μαρία.

Η ομάδα καθοδηγήθηκε από τις προπονήτριες, Γαυγιωτάκη Ευαγγελία και Συνοδινού Μαρία Παναγιώτα, ενώ συνοδοί της αποστολής ήταν οι Κορακάκη Άννα, Μπουγελέκα Παναγιώτα και Ηλιοπούλου Κωνσταντίνα.

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με ομάδες από διάφορες χώρες, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να δουν από κοντά τον διεθνή ανταγωνισμό.

Η συμμετοχή τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν μοναδικές, ενισχύοντας την αγάπη τους για το άθλημα και το πάθος τους για την συνεχή βελτίωση.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η ομάδα μας κατάφερε να διακριθεί με τα εξής αποτελέσματα:

1η θέση στο Solo Male (Αγγέλης Δημήτριος)

1η θέση στο Mixed Duet

5η και 6η θέση στο Team Free από τις 13 συμμετοχές

11η θέση στο Solo από τις 42 συμμετοχές

11η θέση στο Duet από τις 24 συμμετοχές.

Η ΑΕΚ είναι υπερήφανη για την ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης και ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους συνοδούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της αποστολής. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και να προωθούμε την αθλητική αριστεία σε κάθε επίπεδο.