AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έναρξη συνεργασίας με Lyle & Scott! για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το εμβληματικό fashion brand Lyle & Scott το οποίο και θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Πολιτικού Ιματισμού της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Με έτος ίδρυσης το 1874 στην Μεγάλη Βρετανία, η Lyle & Scott με το χαρακτηριστικό σήμα του χρυσού αετού διακρίνεται για τον απαράμιλλο συνδυασμό της κλασικής αισθητικής με τη σύγχρονη αίσθηση της μόδας και φέτος κλείνει 150 χρόνια ζωής.

Μέσω της συνεργασίας η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες των αθλητών και στελεχών της σε πολιτικό ιματισμό, ενώ θα υπάρξουν και σειρά προνομίων για τους φιλάθλους της ομάδας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας ο CEO της Londou Fashion Group επίσημου διανομέα της Lyle & Scott σε Ελλάδα και Κύπρο κος Χαράλαμπος Χαραλάμπους δήλωσε: «Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στον κόσμο του αθλητισμού και την αμοιβαία προσπάθεια με τη Lyle & Scott να ενισχύσουμε τη σχέση μας με τους φίλους του ποδοσφαίρου μέσα από τον χώρο της μόδας».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Lyle & Scott στη χορηγική μας οικογένεια σε μια χρονιά ορόσημο και για τα 2 brands και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη!».

Σχετικά με την Lyle & Scott

H Lyle & Scott, lifestyle fashion brand παγκόσμιας εμβέλειας, διακρίνεται στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Με μακρά παράδοση που χρονολογείται από το 1874 στη Μ. Βρετανία, το brand με το εμβληματικό λογότυπο του «Χρυσού Αετού» αναδεικνύει την άρρηκτη σύνδεση με την ιστορία του μέσα από κλασικά, διαχρονικά και κομψά ενδύματα που μεταφράζουν τις τάσεις της εποχής, χωρίς να χάνουν τη μοναδικότητά τους. Με προσήλωση στη δημιουργικότητα και στην καινοτομία, η Lyle & Scott εξελίσσεται σχεδιαστικά εστιάζοντας σε premium, υψηλής ποιότητας υλικά και fashion αναφορές
(https://www.lyleandscott.com/).

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο: Londou Fashion Group