AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αθηναϊκός για την συνεργασία του με την ΑΕΚ: Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σωματεία της χώρας ξεχώρισε την ομάδα μας

Ιδιαίτερη τιμή χαρακτηρίζει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ο Αθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Αθηναϊκού Α.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με την Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο συλλόγων, θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας αξιολογημένοι από πλευράς Α.Ε.Κ ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας Κ18.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που ένα από τα μεγαλύτερα, πολυνίκη και πιο ιστορικά σωματεία της χώρας μας, ξεχώρισε την ομάδα μας προκειμένου να προβεί στην ως άνω συνεργασία.

Με τη σειρά μας, δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης που δείχνει στον σύλλογο μας η ΠΑΕ ΑΕΚ και ευελπιστούμε τα αποτελέσματα των ανωτέρω να είναι αντάξια της ιστορίας των δύο συλλόγων.

Λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξης της προετοιμασίας, τα φιλικά που πρόκειται να λάβουν χώρα καθώς και οτιδήποτε άλλο, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».