ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Τίγρη, δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας

Τίγρη…

Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας. Γιατί πολύ απλά ξέρουμε, το νιώθουμε, ότι θα είσαι πάντα δίπλα στην Α.Ε.Κ, δίπλα στην ομάδα της Προσφυγιάς, δίπλα στο Λαό της, φύλακας- άγγελος και υπερασπιστής!

Κάθε άνθρωπος, που η Ιστορία τού έκανε την τιμή να συνδέσει το όνομά του με την αθάνατη Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, αφήνει, εκ των πραγμάτων, και το δικό του αποτύπωμα στη διαχρονική πορεία της, αφήνει και το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στο ιστορικό προτσές.

Κι εσύ γιέ του Ζώρα, Πρόσφυγα Μελισσανίδη, κατόρθωσες να γράψεις με την πένα της έμπρακτης προσφοράς την πιο χρυσή σελίδα στην ένδοξη πολύχρονη Ιστορία της Α.Ε.Κ.

Ανέστησες τα όνειρα αυτού του πολύπαθου λαού, όταν γύρω όλα κατέρρεαν, κι έγινες ο δικός μας “Οδυσσέας” στην επιστροφή για την Ιθάκη της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου το Σπίτι μας, το Κάστρο μας, ξαναζωντάνεψε στην προσφυγομάνα, εκεί όπου “η μνήμη καίει άκαυτη βάτος”! Γνωρίζοντας ότι “πάντα, πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη…”! Γι’ αυτό κι εσύ με φωτιά και ατσάλι υπηρέτησες την Ιδέα, το Όραμα, το Παρόν και το Μέλλον της Ομάδας με τη μεγαλύτερη και συγκινητικότερη ιστορία στον πλανήτη!

Δημιούργησες Ασυναγώνιστες Στρατηγικές Υποδομές για την Ομάδα μας, Θαυμαστά Έργα Ζωής για την ΑΕΚΑΡΑ – υπερπολύτιμα όπλα για “την έφοδο στον ουρανό”! Όλα αυτά τα χρόνια που βαδίσαμε μαζί, δώσαμε τιτάνιες μάχες, μάχες έντιμες, παλικαρίσιες, αετίσιες για το Δικέφαλο Αετό. Και σηκώσαμε και Γήπεδα, σηκώσαμε και Κούπες, Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Νταμπλ, αλλά συνάμα και κάποιους άλλους μοναδικούς Τίτλους που οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν ούτε θα καταφέρουν ποτέ να κατακτήσουν (βλ. Βελιγραδι)!

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με τη πυγμή του μαχητή, με τη ρομφαία του δίκιου!

Ήσουν και θα είσαι ΑΕΚτζής Ηγέτης με Ψυχή Βαθιά, ο κορυφαίος στην Ιστορία της Α.Ε.Κ. Να ξέρεις ότι η συγκίνησή σου είναι και δική μας συγκίνηση. Γιατί το συναίσθημα δεν μπορεί να μην διαπερνά την Α.Ε.Κ, τη δική μας Α.Ε.Κ. Γιατί έτσι γαλουχηθήκαμε, έτσι μεγαλώσαμε, έτσι πορευτήκαμε κι έτσι θα βαδίζουμε για πάντα!

Δημήτρη Μελισσανίδη, σε ευχαριστούμε για όλα! Να είσαι καλά για πολλά πολλά χρόνια να χαίρεσαι την Α.Ε.Κ κοντά μας, δίπλα μας, σαρξ εκ της σαρκός μας.

Για την υπογραφή :

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”