AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πινέδα “ψηφίζει” ΑΕΚ κι ας λένε στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ (video)

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει υπογράψει “χρυσό συμβόλαιο” με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2027 με τον Ματίας Αλμέιδα να τον έχει κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρικό του παιδί! Τα ρεπορτάζ συνεχώς πληθαίνουν για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον μέσο του Δικεφάλου.

Ένα ακόμα ήρθε να προστεθεί στα πολλά από το Μεξικό που κάνει λόγο για πρόταση της Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Πρόκειται για πληροφορία που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό TUDN μετά το φιλικό που έδωσε η εθνική ομάδα του Μεξικού με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης.

Συζητώντας μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι του καναλιού μετέφεραν ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση της Κρουζ Αζούλ με τον ποδοσφαιριστή, όπως ειπώθηκε, να το σκέφτεται σοβαρά.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε δυο σπουδαίες σεζόν στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, τη μία μάλιστα αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, και έχει πρόταση εκατομμυρίων από την Κρουζ Αζούλ για να επιστρέψει. Ήδη ο Πινέδα έχει απορρίψει άλλες προτάσεις για να γυρίσει, για παράδειγμα από την Τολούκα, την Τσίβας, την Μοντερέι. Τώρα το σκέφτεται διότι τον θέλει η Κρουζ Αζούλ» ανέφερε ένας δημοσιογράφος.