AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάριος Ηλιόπουλος: Συλλέκτης σπάνιων αγωνιστικών αυτοκινήτων – Αδυναμία στη Ford

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είναι συλλέκτης με σπάνια αγωνιστικά κυρίως οχήματα.

Μεταξύ άλλων έχει στην κατοχή του μία Formula 1 της Minardi με την οποία έτρεχε ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν. Το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί ο καθένας να την δει από κοντά καθώς βρίσκεται σε κοινή θέα στο ταχύπλοο World Champion Jet το οποίο ταξιδεύει στο Αιγαίο. Οπως επίσης, σε κοινή θέα και μέσα Seajets Super Star 2 βρίσκεται και μία Alfa Romeo Veloce.

Επιπλέον έχει στην κατοχή του έχει ένα σπάνιο και μοναδικό στην Ελλάδα αγωνιστικό Audi R8 LMS. Με το συγκεκριμένο έχει τρέξει μία φορά στην ανάβαση Ριτσώνας ενώ η ιστορία του αυτοκινήτου περιλαμβάνει και νίκη στις 24 ώρες Le Man. Οπως στη διάθεσή του έχει και το σπάνιο Peugeot 307 WRC του πρώην δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC, Μάρκους Γκρόνχολμ.

Επίσης, στη συλλογή του έχει επίσης και ένα Citroen C4 WRC του 9 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ με το οποίο ο Γάλλος πρωταθλητής έχει κερδίσει και το Ράλι Ακρόπολις. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα αυτοκίνητά που έχει στην κατοχή του.

Κι αυτό διότι, ο Μάριος Ηλιόπουλος διαθέτει αρκετά… αγωνιστικά Ford, καθώς με τη συγκεκριμένη μάρκα έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Επίσης ξεχωρίζει μία αγωνιστική Lamborghini Huracan, δύο VW Golf (1ης και 2ης γενιάς). Για τις καθημερινές του μετακινήσεις χρησιμοποιεί Porsche Cayenne, ενώ πολλές φορές κυκλοφορεί και με BMW M5.

Ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή του και ονειρικά αυτοκίνητα, όπως Ferrari, Lamborghini, Porsche κ.ά.