AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Τον “βάφτισαν” Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, είπαν πως δεν είναι ΑΕΚτζής, μέχρι και στα πέριξ της Νέας Φιλαδέλφειας έψαξαν για να δουν αν έχει βγάλει κάρτα διαρκείας. Τελικά μάθαμε πως έχει σουίτα στην “Αγιά Σοφιά” πράγμα που αποδεικνύει πως έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για την αγαπημένη του ομάδα. Ο λόγος για τον 54χρονο εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο που με το άκουσμα του ονόματός του, πόσο μάλλον με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ ΑΕΚ, βγήκαν στη… φόρα τα πάντα για τη ζωή του!

Η αλήθεια όμως είναι η εξής και αυτό πρέπει να το συγκρατήσουμε όλοι μας: Η συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Ο νέος ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο. Είναι προετοιμασμένος για τα πάντα. Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, βγάζοντας σιγουριά γι’ αυτά που θα πει και φυσικά θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του… Το είχε άλλωστε κατά την παρουσίασή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν θέλει απλά να πάρει μια καρέκλα. Θέλει να είναι αρχιστράτηγος και αυτό κάποιοι ή πολλοί, το πέρασαν στα ψιλά γράμματα.

Μπορεί λοιπόν οι πληροφορίες να ήθελαν τον Μάριο Ηλιόπουλου να δίνει συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα (είχε ακουστεί η Τετάρτη ως η πιθανή ημέρα) αλλά ζύγισε τα πράγματα και όπως όλα δείχνουν αυτή θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντα την επόμενη εβδομάδα. Τότε οι συγκρατημένοι Ενωσίτες ή οι παγωμένοι λόγω των ξαφνικών εξελίξεων φίλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν ποιο είναι το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ.