AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ψήφος της ΑΕΚ στη Super League και τα δύο μπλοκ που δημιουργηθηκαν

Τελικά ποια ομάδα ή ποιες ομάδες έκαναν ζημιά και βγήκε πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Διότι αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να πάει πραγματικά μπροστά δεν ψηφίζεις αυτόν που πριν έξι μήνες είχε αποπεμφεί με πρόταση μομφής από τη διοργανώτρια αρχή.

Καθοριστική σίγουρα ήταν η λευκή ψήφος του Παναιτωλικού, αλλά και η ψήφος του ΟΦΗ που κανείς δεν περίμενε οι Κρητικοί να πάνε με το μπλοκ Μαρινάκη. Γιατί έγινε αυτό; Διότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης είναι δυασαρεστημένος με τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη που πούλησε την ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο. Τουλάχιστον αυτή η φήμη – πληροφορία κυκλοφορεί.

Σημαντικό επίσης της ψηφοφορίας είναι πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι πλέον ένα. Τα τείχη έχουν πέσει προ πολλού. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η Αθήνα και όχι ο Πειραιάς, ενώ στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν ακόμα και αδερφική σχέση με τον διάβολο αρκεί να τα… πάρουν όλα!

Απούσα ήταν (ως είθισται) η ΕΠΟ.

Μεγάλα ερωτήματα στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ η ψήφος της ομάδας μας. Γιατί η ΑΕΚ ψήφισε Αλαφούζο και όχι λευκό; Γιατί έπρεπε να πάει με κάποιο μπλοκ και να μην τεθεί απέναντι και στους δύο; Αρχικά για να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό και πως τα όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος στη συνέντευξη τύπου πως πλέον τραβάνε διαφορετικές πορείες με τον Μαρινάκη ισχύουν και δεύτερον πως δεν περίμενε ο ΟΦΗ να ψηφίσει Μαρινάκη.

Τα μπλοκ λοιπούν που δημιουργήθηκαν με το… καλημέρα είναι τα εξής:

ΑΕΚ, Athens Kallithea, Άρης, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός, Λαμία

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος ΝΠΣ, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός

Παναιτωλικός

ΕΠΟ

Σίγουρα η συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος θα είναι συναρπαστική. Όχι μόνο στο χορτάρι αλλά και στο παρασκήνιο.