AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ είναι… διαρκείας!

Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Κι αυτό αποτυπώνεται για μια ακόμη χρονιά με το… καλημέρα. Με το που τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-2025 και παρά την κακή χρονιά που ολοκληρώθηκε, οι φίλοι του Δικεφάλου δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη στον Ματίας Αλμέιδα και στους κιτρινόμαυρους.

Δεν είναι τυχαίο πως σε διάστημα σχεδόν 11 ωρών από την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 αυτό που συνέβη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 2.000 περσινοί κάτοχοι έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους στην “Αγιά Σοφιά” για τη νέα σεζόν, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη και τη στήριξή τους στην ΑΕΚ, εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων που έχει μπροστά της. Αυτό το νούμερο υποχρεώνει από τον πρώτο έως τον τελευταίο άνθρωπο της Ένωσης να δουλέψει, ώστε να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο ρυθμό σε αγωνιστικό επίπεδο, αποτελώντας και ένα μπουστάρισμα για τη συνέχεια.

Από την πρώτη μέρα επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κόσμος έχει κάνει κατάληψη και αναδεικνύεται σε πρωταθλητή των διαρκείας!

Φυσικά η διάθεση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Θυμίζουμε πως προτεραιότητα για να ανανεώσουν το εισιτήριό τους έχουν οι περσινοί κάτοχοι, ενώ υπάρχουν και τα διαρκείας που θα διαθέσουν οι οργανωμένοι φίλοι του συλλόγου.