AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ πήρε αρνητική απάντηση από την Ντεπορτίβο Κάλι για τον Κόρντομπα»

Αρνητική απάντηση για τον Χουάν Χοσέ Κόρντομπα εισέπραξε η ΑΕΚ όπως αναφέρει ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Μαριάνο Όλσεν. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση 2.000.000 ευρώ στη Ντεπορτίβο Κάλι για να πάρει το 80% των δικαιωμάτων του Κόρντομπα. Ο τελευταίος γεννήθηκε στις 11/7/03, έχει ύψος 1,70 και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Είναι αριστεροπόδαρος και το συμβόλαιό του με τη Ντεπορτίβο έχει διάρκεια έως το 2025. Ο Κόρντομπα είναι μέλος και της εθνικής ελπίδων της χώρας του με 7 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντεπορτίβο, έπαιξε δανεικός στη Φορταλέζα, όπου μέτρησε 15 αγώνες και επέστρεψε στην ομάδα του με την οποία έχει συνολικά 42 αγώνες, 7 γκολ και 3 ασίστ. Τη σεζόν που πέρασε είχε 19 παιχνίδια με έξι γκολ και δύο ασίστ.

“Από τη Ντεπορτίβο Κάλι μου λένε ότι απορρίφθηκε επίσημη προσφορά από την ΑΕΚ για τον Χουάν Χοσέ Κόρντομπα, ύψους 2.000.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του. Υψηλότερες οικονομικές προτάσεις αναμένονται για τη μεταγραφή του επιθετικού” έγραψε ο δημοσιογράφος.