AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχικά πρέπει να μπουν όλα σε μια σειρά…

Συνάντηση με το… καλημέρα με τον αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος δείγμα του ότι μπήκε ενεργός και δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Από το πρωί της Δευτέρας το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί είχε συναντήσει με στελέχη της ομάδας για όλα τα θέματα που πρέπει να “τρέξουν” από δω και στο εξής. Αρχικά πρέπει να μπουν όλα σε μια σειρά καθώς στόχος του είναι να βοηθήσει και να δυναμώσει μεταγραφικά το ρόστερ της Ένωσης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει συναντηθεί με τον Ματίας Αλμέιδα πριν ακόμα αναλάβει τα ηνία του κλαμπ. Όχι μία αλλά αρκετές φορές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνει παθιασμένος με το νέο του εγχείρημα και αποφασισμένος να μην χαθεί χρόνος, αλλά να “τρέξουν” γρήγορα όσα απαιτούνται. Ο νέος ισχυρός άνδρας αναμένεται να στελεχώσει την ΠΑΕ με δικά του πρόσωπα εμπιστοσύνης, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να “κλειδώσει” και η ημέρα της συνέντευξης Τύπου για να ανοίξει με κάθε λεπτομέρεια τα χαρτιά του προς τα ΜΜΕ αλλά κυρίως στον κόσμο της ομάδας που είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.