AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη σε μια κατάμεστη “Αγιά Σοφιά” θέλει η ΑΕΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Πως; Με νίκη επί της Λαμίας θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της που θα βρεθεί στην κατάμεστη “Αγιά Σοφιά” κι έπειτα να περιμένει το… δώρο του Άρη επί του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Το ματς έχει ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Η ΑΕΚ βρέθηκε τρεις φορές να κρατάει το πρωτάθλημα στα χέρια της αλλά το άφησε όπως είπε ο Ματίας Αλμέιδα και πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από αυτήν! Περιμένει τι θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ελπίζοντας σε απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ για να στηθεί πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από νωρίς οι δρόμοι της πόλης θα είναι γεμάτη με την περιοχή να ζει έντονα όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας ματς των κιτρινόμαυρων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Σίγουρα όμως αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Επιστρέφει ο Λάζαρος Ρότα που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ η μοναδική απουσία είναι του Πάολο Φερνάντες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μια πιθανή 11άδα από τον προπονητή της ΑΕΚ μπορεί να είναι η παρακάτω σε διάταξη 4-4-2: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Πόνσε, Αραούχο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)
Α’ Βοηθός: Λαρς Χουμελγκάρντ (Δανία)
Β’ Βοηθός: Ντένις Βόλενμπεργκ (Δανία)
4ος διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
VAR: Γιόνας Χάνσεν (Δανία)