AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Στην κιτρινόμαυρη Πάτρα για το “2 στα 2” η ΑΕΚ

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ καλείται σήμερα (20:15, ΕΡΤ3) απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας να κάνει το “2 στα 2” στη διαδικασία των πλέι άουτ ώστε να τερματίσει πρώτη και να μπει στα πλέι οφ.

Στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχει γνωρίσει μόνο μια φορά δύο σερί νίκες (την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα) στα εντός έδρας ματς με Καρδίτσα και Κολοσσό Ρόδου.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Μπράντον Νάιτ (μερική ρήξη περονιαίων τενόντων αριστερού κάτω άκρου), Δημήτρη Φλιώνη (ενοχλήσεις στη μέση) και Τζάστιν Τίλμαν (κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός). Θυμίζουμε ότι ο Τζόρνταν Μόργκαν έχει τεθεί εκτός του ρόστερ, λόγω του τραυματισμού του (μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα).

Στο κλειστό της Περιβόλας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν οι φίλοι της ομάδας από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές δημιουργώντας όπως σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται η Βασίλισσα στην πόλη της Αχαΐας ξεχωριστό κιτρινόμαυρο χρώμα.