AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το πρώτο βήμα!

Πράξη πρώτη για τους Τελικούς της Futsal Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα (21/04, 16:00) στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται προς την επιστροφή τους στο θρόνο του ελληνικού futsal, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ήδη άλλωστε οι δύο ομάδες μετρούν από δύο… κούπες, καθώς η ΑΕΚ κατέκτησε το Super Cup 2023 το Σεπτέμβριο και η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων το Κύπελλο Ελλάδας τον Μάρτιο.

Σε αυτήν την πρώτη μεγάλη «μάχη» άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να γεμίσει το Κλειστό του νησιού της Σαλαμίνας. Με τη φωνή του και μόνο, ο κόσμος της «Ένωσης» πρέπει να γίνει ο έξτρα παίκτης και να βάλει και αυτός το δικό του γκολ.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, έχοντας πλέον γεμάτο το οπλοστάσιό του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν τον πρώτο τελικό κόντρα στον Δούκα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα που θέλαμε και πάμε μόνο για το 1-0. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε για να μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *