AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύσκολη δοκιμασία για την ΑΕΚ στο Μετς

Το πρώτο βήμα επιθυμεί να κάνει η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία κοντράρεται σήμερα (03/04, 17:30) με τον Παναθηναϊκό ΑΟ, στο Μετς, στον πρώτο Ημιτελικό του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» έκανε το «2Χ2» απέναντι στον ΠΑΟΚ και έχει εξαιρετική ψυχολογία ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στις «πράσινες». Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με την ΑΕΚ στη συνέχεια να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΑΟ, το Σάββατο, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες της «Ένωσης».

Η Κατερίνα Γιώτα μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Φτάσαμε στην Ημιτελική φάση, κάνοντας το χρέος μας εμφατικά απέναντι στον ΠΑΟΚ και τώρα θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να βρεθούμε σε έναν ακόμα τελικό φέτος. Θα πάμε βήμα-βήμα κοιτώντας κάθε ματς και κάθε σετ ξεχωριστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Θεωρώ πως θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τα οποία θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πρέπει να επιδείξουμε υπομονή, πίστη στο πλάνο και καθαρό μυαλό για να βρεθούμε στους τελικούς κάτι το οποίο στοχεύουμε φυσικά».

Η Γιοβάνα Τσίρκοβιτς δήλωσε επίσης: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και έμπειρες αθλήτριες. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Φυσικά υπάρχει ισχυρό κίνητρο για τους Τελικούς. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».