AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Της έκλεψαν τη νίκη με ξεδιάντροπη «σφαγή»

Για άλλη μία φορά τη φετινή χρονιά και για άλλη μία φορά σε ντέρμπι, η ΑΕΚ είδε έναν διαιτητή να αλλοιώνει το αποτέλεσμα και να στερεί βαθμούς από την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (1-1) ο αγώνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής Νίκος Παπακωνσταντίνου με το «έτσι θέλω» κράτησε στο παιχνίδι την τερματοφύλακα των «πρασίνων», η οποία σε ξεκάθαρη φάση στο 7ο λεπτό του αγώνα, θα έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Δείτε τη φάση ξεκάθαρα ΕΔΩ. Σα να μην έφτανε αυτό, στο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟ στο 91′, προηγείται διπλό επιθετικό φάουλ πάνω στην Κόλλια, το οποίο δεν δόθηκε. Μάλιστα, η αθλήτρια της ΑΕΚ έμεινε στο έδαφος για τρία λεπτά από τη δύναμη του χτυπήματος, αλλά ο διαιτητής φυσικά δεν… είδε τίποτα (δείτε ΕΔΩ).

Η αλλοίωση αυτή δεν είναι η πρώτη. Άλλωστε, πως να ξεχαστεί η διαιτητική σφαγή που υπέστη η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ από τον διαιτητή Αλέξανδρο Μέγα.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν. Η ΑΕΚ κυνήγησε τη νίκη και το τρίποντο. Το παιχνίδι έκρυβε τις συγκινήσεις του για το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο σουτ της Σπυριδωνίδου, όπου βέβαια προηγήθηκε το επιθετικό φάουλ πάνω στην Κόλλια, στο οποίο μάλιστα θα έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα. Ακόμα κι έτσι, οι «κιτρινόμαυρες» δεν το έβαλαν κάτω και με τη σέντρα, έβγαλαν γρήγορη αντεπίθεση και με κοντινό πλασέ της Χατζηνικολάου, ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 1-1
Σκόρερ
: Χατζηνικολάου.