AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη γρήγορη αλλαγή παιχνιδιού θα χτυπήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό – Προπονήθηκαν Πινέδα και Γκατσίνοβιτς

Σιγά σιγά επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις προπονήσεις. Έτσι την Τετάρτη προπονήθηκαν οι Ορμπελίν Πινέδα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ από χθες στις προπονήσεις έχει μπει ο Λιβάι Γκαρσία.

Θα ακολουθήσουν οι Έλληνες διεθνείς, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να επιστρέφει αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο Αλεξάντερ Κάλενς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης οι παίκτες δούλεψαν για περίπου δύο  ώρες, με τον προπονητή να δίνει μεγάλη έμφαση σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Αφού οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους σε μεταβιβάσεις της μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης υπό τις οδηγίες του Γκίντο Μπονίνι στην πορεία οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο 11άδες με τον Ορμπελίν Πινέδα να έχει ρόλο μπαλαντέρ. Η άσκηση στην οποία δούλεψαν ήταν η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, η πίεση, η ανάκτηση της κατοχής και το άμεσο παιχνίδι.

Επαφές με τη μία ή το πολύ με τις δύο επαφές ζητούσε ο Αλμέιδα ενώ μοίραζε μπράβο όταν οι ποδοσφαιριστές του άλλαζαν γρήγορα το παιχνίδι με μακρινή, επιτυχημένη μεταβίβαση, χωρίς να υπερβούν τις επαφές που είχε θέσει ως όριο.

Το πρώτο «μπράβο» για αλλαγή παιχνιδιού με 30αρα μπαλιά πήγε στον Πήλιο και ακολούθησαν οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς.