ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Με αλλαγές ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Άρης υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League, με το μυαλό να βρίσκεται στο… επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη 6/1, που θα κρίνει οριστικά ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτό ως δεδομένο, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να πάει σε αρκετές αλλαγές στο σχήμα της βασικής ενδεκάδας, που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να κρατήσει φρέσκους κάποιους παίκτες του για τη δεύτερη μάχη της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Έτσι κι αλλιώς οι Νταρίντα και Σαμόρα, που ήταν βασικοί με τον Παναθηναϊκό, είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, ο Οντουμπάτζιο, ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ, που επίσης ήταν βασικοί, όλα δείχνουν ότι θα μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών, πέραν του Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τις αρχές της εβδομάδας από ενοχλήσεις στο πόδι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή των “κίτρινων”, οπότε μπορεί να καταστρώσει το πλάνο του όπως επιθυμεί.