AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Κατάθεση ψυχής και ισοπαλία για την ΑΕΚ

Δείχνοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα και αποδεικύοντας περίτρανα ότι αξίζει να βρίσκεται πολύ υψηλότερα, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού τα έδωσε όλα κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και σίγουρα αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν η «Ένωση». Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, οι «κιτρινόμαυρες» δεν τα παράτησαν, κυνήγησαν μέχρι τέλους κάθε μπάλα και μάλιστα στα τελευταία λεπτά διεκδίκησαν και τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξα το σκορ στο 7′, ενώ δύο λεπτά αργότερα, μετά από μία σέντρα από τα δεξιά, η Χατζηχαριστού έχασε τη μπάλα και σημειώθηκε το 0-2. Η ΑΕΚ σταδιακά ανέβασε στροφές, βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία, ενώ κέρδισε χώρους στο κέντρο. Παρά τις επιθετικές ενέργειες, το γκολ δεν ερχόταν ως το 44′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η Βέρα με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ΑΕΚ.

Στο 53′, η Κοσκερίδου του ΠΑΟΚ θα βρει άσχημα την Στεφάτου, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΚ έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα άρχισε να πιέζει περισσότερο. Στο 69′ η Μπαρτζακλή από ευνοϊκή θέση αστόχησε. Τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο, μετά από όμορφη ανάπτυξη της «Ένωσης», η Χατζηνικολάου με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Ακολούθησαν εκατέρωθεν προσπάθειες για το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2
Σκόρερς
: Βέρα, Χατζηνικολάου.