AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ιωάννα Γερασιμάτου: Θα παλέψουμε για ό,τι μπορούμε παραπάνω

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη, 28/03) στο ΣΕΦ, Συνέντευξη Τύπου ενόψει των πλέι οφ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών.

Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 γίνονται το Σάββατο (30/03) με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, τον Παναθηναϊκό ΑΟ και τον ΑΣ Πέρα Αθηνών να λαμβάνουν μέρος. Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα Ημιτελικά.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ιωάννα Γερασιμάτου είπε αρχικά: «Εμείς είχαμε στόχο να μπούμε στην 4άδα. Ήρθαν τα πράγματα διαφορετικά, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια και καταφέραμε να πάρουμε τη 2η θέση. Η ομάδα έχει δύο ξένες αθλήτριες και μία Ελληνίδα θα παλέψουμε για ό,τι μπορούμε παραπάνω και η καλύτερη ομάδα να πάρει τον τίτλο».

Για τις αμφίρροπες αναμετρήσεις ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και το αν μπορεί να μετρούν στο ψυχολογικό κομμάτι οι δύο νίκες με 4-3 της «Ένωσης» στους δύο γύρους, η Γερασιμάτου ανέφερε: «Σίγουρα μετρούν εν μέρει στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά τα πλέι οφ είναι τελείως διαφορετική κατάσταση. Περιμένω άλλο ματς στα ημιτελικά και οι δύο ομάδες κυνηγούν πια την καλύτερη θέση και ίσως και τον τίτλο».

Εν συνεχεία, τέθηκε ερώτημα αν είναι καλό ή κακό για τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας να παίζουν πολλές ξένες παίκτριες στην Α1, με την Γερασιμάτου να απαντάει: «Βασικός στόχος είναι να δείξουμε ικανότητες απέναντι στις ξένες και όχι να νικήσουμε τις συναθλήτριές μας στην εθνική ομάδα. Να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι επίσης έχουμε μεγάλη αξία και να δώσουμε θετικά αποτελέσματα στην ομάδα μας. Και η ΑΕΚ έχει ξένες, πήραμε τέσσερις φέτος και από Ελληνίδες είμαι εγώ».