AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το γόητρο στην Ισπανία

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τη Μούρθια (21:30, Cosmote Sport 4) για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» στο φετινό Basketball Champions League.

Η Ένωση, ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη της στον 12ο όμιλο και αποκλείστηκε οριστικά την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ήττα της με 112-108 στην τρίτη παράταση από την Χάποελ Χολόν, στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που έκανε double-doyble με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, το σύνολο του Ηλία Ζούρου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το υπέρ του 100-92, ένα λεπτό πριν τη λήξη της δεύτερης παράτασης, γνωρίζοντας τελικά την οδυνηρή ήττα. Έτσι, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Μούρθια και Προμηθέα, θα παίξει μόνο για το γόητρό της.

Ο κόουτς της Βασίλισσας δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τον Τζορνταν Μόργκαν, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.