AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύσκολη πρόκληση με ΑΝΟΓ στον Άλιμο

Μετά το μεγάλο «διπλό» στην Πάτρα, η ΑΕΚ φιλοξενεί το Σάββατο (09/03, 18:30) τον ΑΝΟΓ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» στοχεύει στο τρίποντο ώστε να ντουμπλάρει τις νίκες της στη Β’ Φάση και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η ομάδα της Γλυφάδας βρίσκεται στην 1η θέση του G2, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη πρόκληση.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος σχεδιάζει τα πλάνα του έχοντας στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Αλίμου.

Ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Γλυφάδας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου. Φέτος, δυστυχώς, είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, λόγω των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων μας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή. Ο χρόνος που μας δόθηκε μέσω αυτής της διακοπής μας ευνόησε έχοντας τη δυνατότητα να δουλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στη θέση που βρισκόμαστε το μόνο που κοιτάμε είναι κάθε αγώνα ξεχωριστά και παλεύουμε για τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και στις ομάδες δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να αλλάξουν τις αρνητικές συγκυρίες που διαμορφώθηκαν για αυτές έως τώρα. Όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουν αντιληφθεί ότι έχουμε αδικήσει τις ικανότητές μας ως αθλητές και σίγουρα μπορούμε να αποδώσουμε πολλά περισσότερα, το οποιο πιστεύω σε ένα βαθμο φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρων. Θέλει πολλή υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και να συνεχισουμε στον ίδιο ρυθμό έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιοδου. Ευελπιστώ ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και παράλληλα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας. Η Γλυφάδα βάσει των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου και την έως τώρα βαθμολογική της θέση στο Β’ Γκρούπ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες, εμείς όμως αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω πρέπει η νοοτροπία μας να είναι η επιδίωξη της νίκης σε κάθε αγώνα ανεξάρτητου αντιπάλου».