WEB TV

Χρήστος Ναβροζίδης (EL GRECO): Μαχητής των δρόμων, νικητής της ζωής (video)

Το πρώτο ντοκιμαντέρ του AEK24HOURS και της REBEL MEDIA είναι γεγονός. Καλεσμένος μας ο Χρήστος Ναβροζίδης. Γνωστός και ως El Greco!

Ο «μαχητής των δρόμων» που μάχεται στην μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, μας μιλά για την απόφασή του να αφήσει μακριά από τη ζωή του τον χουλιγκανισμό, προκειμένου να ασχοληθεί με την πάλη, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία αλλά και για τον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ. Αγωνιζόμενος με τα «κιτρινόμαυρα» σε Ελλάδα και εξωτερικό κάνει γνωστό τον σύλλογό μας, με σπουδαίες διακρίσεις.

Ο Χρήστος Ναβροζίδης έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος και πανελληνιονίκης σε παίδες, εφήβους και άντρες. Το 2013 ήταν πρώτος σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία εφήβων και δεύτερος στην κατηγορία ανδρών όπου και έκανε το άλμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα el-jadida στο Μαρόκο. Εκεί τερμάτισε τέταρτος στον κόσμο στην πάλη στην άμμο. Το 2015 αναδείχθηκε τρίτος μεσογειονίκης στην Πεσκάρα της Ιταλίας και την επόμενη χρονιά υπέγραψε με το Μάνχαϊμ επαγγελματική πλέον πάλι στη Γερμανία. Αγωνίστηκε για μία σεζόν όπου αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη παύση. Ωστόσο δεν μπορούσε να μείνει μακριά από την αγαπημένη του πάλη. Μετά από έξι χρόνια μπήκε στα… κλουβιά και με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα τον οποίο έχασε μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες. Μέχρι την επόμενη…