AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ζούρος: Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει

Περήφανος για τους παίκτες και το σταφ του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Ζούρος. Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι κιτρινόμαυροι, στάθηκε στην εικόνα τους ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Αγραβάνη.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο σταφ, γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη σήμερα στο παρκέ. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες. Μέσα από τις ατυχίες θα γίνουμε πιο δυνατοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στη διοργάνωση, παρότι εμείς φύγαμε νωρίς και στο μέλλον να είναι κόσμος στο γήπεδο και με διακριτικά.

Για την εικόνα της ομάδας: «Διορθωνόμαστε σιγά-σιγά. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό. Ο Κουζμίνσκας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Η διοίκηση το καλοκαίρι είχε κάνει σωστό σχεδιασμό από την αρχή, αλλά το μπάσκετ φέρνει εκπλήξεις. Τραυματισμοί και παίκτες που έφυγαν. Και σήμερα είχαμε προβλήματα. Ο Κουζμίνσκας γύρισε από τραυματισμό, για τον Τίλμαν ξέρετε, ο Μόργκαν είχε ένα θέμα και έκανε αγώνα για να δώσει ό,τι μπορεί, ο Χατζηδάκης δυστυχώς δεν μπόρεσε για ιατρικούς λόγους να είναι εδώ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε μία οικογένεια. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει».

Για τον Αγραβάνη: «Ο Αγραβάνης είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Ένας παίκτης που δίνει τα πάντα. Επέστρεψε πιο γρήγορα από το κανονικό, αλλά πρέπει να επιστρέψει πρώτα το κορμί του. Δεν θέλω να μιλάω ατομικά. Είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα. Όλα θα γίνουν μέσα από την άμυνα. Πιστεύω στην ομάδα μου αρκεί να είμαστε υγιείς».