ΣΚΕΨΕΙΣ

Πεντάδα με under και λίγα λόγια για ΑΕΚ

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Κάποιες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να στείλω προγνωστικά για το Σάββατο. Ελπίζω να πάμε καλά με τις πέντε επιλογές που έχω διαλέξει σήμερα Κυριακή. Πριν όμως περάσω στις επιλογές μου θα πρέπει να σταθώ στην ομάδα μας.

Την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο δεν έχει ξεκινήσει το ματς με την Λαμία το οποίο πιστεύω πως θα είναι νικηφόρο και έτσι η αρρώστια θα είναι πρώτη στην βαθμολογία. Η ομάδα μας δείχνει την κατάλληλη στιγμή να βρίσκει φόρμα και πάει φουλ για τον δεύτερο σερί τίτλο. Δεν φοβάμαι κανέναν μόνο την ομάδα μας

Διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι ο γαύρος μπήκε στο κόλπο. Παιδιά οκ έστρωσε ο Ολυμπιακός αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρει γιατί αν πάρει τότε θα πρέπει να βρούμε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία να κρυφτούμε. ΠΑΟΚ και βάζελος για εμένα δεν υπάρχουν.

Και κάτι τελευταίο, βλέπω την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να προχωράει στο Conference League και ανησυχώ. Ειλικρινά δεν θέλω να τους δω στον τελικό στην “Αγιά Σοφιά”. Μακάρι να αποκλειστούν στους “16” ή ακόμα στους “8”.

ΠΑΟΚ πέταξε έξω τα φασισταριά.

Σας ζάλισα όμως πάμε στις επιλογές

612 Κορόνα Κιέλτσε – Λεγκια Βαρσοβίας Under 1.72

648 Mαρσέιγ – Μονπελιέ Under 1.98

649 Mίλαν – Αταλάντα Under 2.00

653 Pίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς Under 1.52

660 ΟΧίγκινς – Κόλο Κόλο Under 1.65