AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ πάλεψε, αλλά με το έτσι θέλω η Τσαρούχα έσπρωξε τον Παναθηναϊκό στη νίκη

Η διαιτησία και περισσότερο η Βάσω Τσαρούχα όταν ζορίστηκε ο Παναθηναϊκός έκαναν ότι περνάει από το χέρι του για να τον βοηθήσουν να φύγει νικητής από το κλειστό των Άνω Λιοσίων. Και τα κατάφεραν με την ΑΕΚ να γνωρίζει την ήττα με 89-69.

Η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα και της προέκυψε ακόμα ένα με τον Τίλμαν. Παρόλα αυτά πλησίασε στους 6  πόντους, μειώνοντας σε 54-48 στο 23’. Εκεί, η Τσαρούχα φρόντισε να κλείσει τα μάτια σε βήματα του Λεσόρ και να βάλει τρίποντο ο Γκριγκόνις. Μετά έδωσε και τεχνική ποινή στον πάγκο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον Ηλία Ζούρο, οπότε με βολή του Ναν, το σκορ έγινε 58-48 εις βάρος του Δικεφάλου και έτσι η διεθνής διαιτητής του συνδέσμου Αττικής, καθάρισε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες, διακόπτοντάς το, για υβριστικά συνθήματα. Πήγε στα αποδυτήρια αλλά ο Δημήτρης Μαυροειδής την επανέφερε στο παρκέ για να συνεχίσει το ματς. Περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο αλλά μάταια…

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κέντρικ Ναν, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, έχοντας ακόμα 8 ασίστ, αλλά και 6 ριμπάουντ. Από 10 πόντους είχαν οι Τζέριαν Γκραντ και Ντίνος Μήτογλου. Στους 9 με 7 ριμπάουντ ο Ματίας Λεσόρ. Θετικός και ο Χουάντσο που μέτρησε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόρνταν ΜακΡέι, που είχε 15 πόντους, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να προσθέτει άλλους 11. Στους 10 ο Μπράντον Νάιτ.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 35-48, 53-68, 69-89