AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διλήμματα Αλμέιδα για την 11άδα στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει τους πιο έτοιμος για το κυριακάτικο ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και στα μέχρι τώρα πλάνα του έχει τρία διλήμματα.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Βίντα στο κέντρο της άμυνας, με τον Κάλενς να κερδίζει πόντους προκειμένου να είναι ο παρτενέρ του Κροάτη. Ο Περουβιανός στόπερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως η πολύ καλή παρουσία του Γεράσιμου Μήτογλου στα τελευταία ματς προκαλεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα η απουσία των Άμραμπατ και Σιμάνσκι, συμπίπτει με την πληρότητα που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στις συγκεκριμένες θέσεις. Κάτι που κάνει την απουσία τους να μην μοιάζει και ανησυχητική. Αυτό διότι ο Γιόνσον φαίνεται πως θα είναι στη θέση “6” με τον Πινέδα στη θέση “8” και τους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στα… φτερά.

Ο Ρότα επιστρέφει δεξιά και μένει να δούμε αν ο Πήλιος διατηρήσει τη θέση του ή η επιστροφή του Χατζισαφί από το Asian Cup τον αφήσει στον πάγκο.

Όσον αφορά την επίθεση το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τον Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία και τον Πόνσε να μπαίνει ως αλλαγή.