AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο Ρέθυμνο για μία νέα αρχή οι γυναίκες της ΑΕΚ

Τον ΑΟ Ρέας στο Δημοτικό Στάδιο Σοχώρας του Ρεθύμνου αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ την Κυριακή (07/01, 15:00).

Οι «κιτρινόμαυρες» έκλεισαν την προηγούμενη χρονιά με ισοπαλία απέναντι στα Τρίκαλα και επομένως, θέλουν την επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να μπουν στο 2024 με το «δεξί».

Το εν λόγω παιχνίδι, θα αποτελέσει και το ντεμπούτο του προπονητή, Νίκου Κωτσοβού, στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Κωτσοβός μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την διακοπή των εορτών. Αρχικά, να ευχηθώ σε όλους, παίκτριες, προπονητές, διοικήσεις και κόσμο, υγεία, ευτυχία και ειρήνη. Θέλοντας να μιλήσω για το παιχνίδι, αυτόματα περνώ και μήνυμα προς τα κορίτσια μας, ότι μέχρι τέλος της αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα θα πρέπει να έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σκέψη, επαγγελματισμό και κουλτούρα.

Στόχος, εννοείται, ότι κάθε Κυριακή είναι η νίκη, αλλά μέσα από τη δουλειά θέλουμε να δώσουμε χρόνο στα παιχνίδια σε όλες. Αυτές τις λίγες ημέρες που έκατσα στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη δουλειά των κοριτσιών. Το κράμα εμπειρία και ταλέντο που έχουμε, θέλει τη σωστή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα υπάρχουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα».