AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ο Μελισσανίδης – Τετ α τετ με Βορίδη

Με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συνομιλία και με τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη.

Το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης:

Με λαμπρότητα, επιτυχία και δυναμική συμμετοχή από τα σωματεία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (29/1) στο Κτήμα Αμαδρυάδες η εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαρένη.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των Πρωταθλητριών ομάδων και των ομάδων που κέρδισαν κατηγορία κατά την περσινή περίοδο καθώς και του Κυπελλούχου. Υπήρξαν παράλληλα και ειδικές βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που προόδευσαν στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής και ξεχωριστών προσωπικοτήτων που διακρίθηκαν στον τομέα τους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος…

Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη εκπροσώπησε ο κύριος Λιβάνιος, τον Βουλευτή ΝΔ Γιώργο Βλάχο εκπροσώπησε η κυρία Σταύρου, ενώ από εκεί και πέρα παρέστησαν: ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Βανίτα Σοφρώνη, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής Μιχάλης Σαλίβερος, ο Νικόλαος Φαραντούρης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Κουρή και ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Μίμης Δεληγιάννης.

Στην εκδήλωση παρών ήταν επίσης οι: Παπαχρήστου Τάκης (Πρόεδρος Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ), Βισβίκης Διονύσης (μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ), Μαρτσούκος Πέτρος (Πρόεδρος Super League 2), Αποστόλου Γιάννης (πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης), Ρέτσας Γιάννης (πρόεδρος ΕΠΣ Ευβοίας), Αυλωνίτης Νίκος (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας), Αγγέλου Φάνης (πρόεδρος ΕΠΣ Φωκίδας), Παπαιωάννου Έλενα Γραματέας Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Από Δημάρχους παρέστησαν: Κιούσης Δημήτρης (Κορωπίου), Τσεβά-Μηλα Δήμητρα (Ραφήνας / Πικερμίου), Αλαγιάννης Κώστας (Μαρκοπούλου) και φυσικά πλήθος αντιδημάρχων. Η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλάρη έστειλε χαιρετισμό.