AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόνσε: Θα πάρω την μπάλα σπίτι

Με το χαμόγελο στα χείλη αποχώρησε από το Περιστέρι ο Έκι Πόνσε. Ο φορ της ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ, ήταν πανευτυχής και στις δηλώσεις του τόνισε πως θα πάρει την μπάλα του αγώνα σπίτι του.

«Είμαι χαρούμενος για την συνολική απόδοση της ομάδας. Θέλαμε ένα τέτοιο ματς, είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

«Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που ήρθε η νίκη, θέλαμε μετά το τελευταίο ματς μετά τον Άρη να παίξουμε καλά. ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα αλλά χάρη στην οικογένεια μου και όλους στην ομάδα κατάφερα να το ξεπεράσω», υπογράμμισε ο Πόνσε, ο οποίος ερωτηθείς για το πρώτο χατ τρικ με την Ένωση επισήμανε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Όλα αυτά που είδατε σήμερα τα έχουμε δουλέψει. Εμείς οι επιθετικοί ζούμε όπως ξέρετε για τα γκολ, οπότε είναι κάτι το πολύ ωραίο ότι κατάφερα να βάλω τρία γκολ. Την μπάλα του αγώνα θα την πάρω σπίτι! Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στο τεχνικό τιμ της ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους. Είναι μια συνολική προσπάθεια και πρέπει να προχωρήσουμε.»