AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νάιτ με την 7η επίδοση 13+ βολών της ΑΕΚ

Με τις βολές του στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ Betsson διεκδίκησε ως το τέλος τη νίκη στο ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων». Αστόχησε στην τελευταία από αυτές, αφού ο ένας πόντος δεν θα μπορούσε να είναι αρκετός για την ομάδα του όμως, ακόμη και έτσι, ο Μπράντον Νάιτ σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες επιδόσεις εύστοχων βολών στην ιστορία της ΑΕΚ Betsson στη Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός είχε 13/14 βολές και σημείωσε την 7η επίδοση 13+ εύστοχων σουτ από τη γραμμή για την «Ένωση». Πρόκειται παράλληλα για τη μεγαλύτερη επίδοση παίκτη της ΑΕΚ Betsson από τις 16 Νοεμβρίου 2019 όταν ο Κιθ Λάνγκφορντ ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ της, με 15 εύστοχες βολές (15/17) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Σε αυτήν την επίδοση είχε φτάσει στις 22 Ιανουαρίου 1994 και ο Τόνι Κόστνερ (15/19) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα.

Οι 13 εύστοχες βολές του Μπράντον Νάιτ είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη φετινή επίδοση της Stoiximan Basket League. Περισσότερες είχε μόνο ο Άντονι Κάουαν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα με τον Άρη Midea (16/21).

Ακόμη για την ΑΕΚ Betsson, ο Γιάννης Κουζέλογλου με τους πέντε πόντους που σημείωσε χθες, έφτασε και ξεπέρασε τους 1.200 στην 186η εμφάνιση του στην Stoiximan Basket League.