AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συνταγή Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Άρη που θα γίνει αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχοντας ως μοναδικό στόχο να φύγει νικήτρια και με το εισιτήριο πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως θα ακολουθήσει τη συνταγή του κυπέλλου παρά το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ το έργο του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως πέραν από τους διεθνείς Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από Πέμπτη θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Επίσης εκτός μάχης παραμένει και ο Γαλανόπουλος.

Όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Ελίασον και Πόνσε, ενώ θα παίξει βασικός και ο Μάνταλος (που είναι τιμωρημένος για Ατρόμητο), ενδεχομένως και ο Πισάρο. Από εκεί και πέρα, ένας εκ των Βίντα ή Κάλενς θα είναι δεύτερος στόπερ, δεξί μπακ θα είναι ο Ρότα ή ο Σιντιμπέ, ενώ υποψήφιος είναι και ο Αραούχο για να παίξει πίσω από τον φορ. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Πάολο Φερνάντες.

Τέλος, ο Σιμάνσκι που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες πιθανότατα θα δηλωθεί να εκτίσει στο ματς με τον ΟΦΗ στην “Αγιά Σοφιά” όπως και ο Ρότα που έχει ήδη επιλεγεί για το συγκεκριμένο ματς. Θυμίζουμε πως κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα λείψει ο Μάνταλος, ενώ Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς θα εκτίσουν στο εντός με τον Αστέρα Τρίπολης.