AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Φουλ δράση στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση!

Γεμάτο δράση και κρίσιμα παιχνίδια είναι το Σαββατοκύριακο 06-07/01 για τα τμήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ. Άνδρες και Γυναίκες είναι απόλυτα προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα με στόχο να συνεχίσουν τις… υψηλές πτήσεις τους και να φτάσον όσο το δυνατόν ανώτερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι Άνδρες έχουν βεβαρυμένο πρόγραμμα, καθώς καλούνται να δώσουν 5 αγώνες σε δύο ημέρες, λόγω των εξ αναβολής αγωνιστικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν το Πέρα, τον Παναθηναϊκό, τα Ταταύλα και δύο φορές τον ΟΕΑ Θεσσαλονίκης. Οι Γυναίκες θα κοντραιστούν με το ΓΑΟ Πειραιά και τις Σάρισες Φλώρινας.

Ο Άντον Χορτ δήλωσε στο aek.gr: «Ανυπομονούμε για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά δύσκολα παιχνίδια για εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».

Με τη σειρά της η Ιωάννα Γερασιμάτου δήλωσε στο aek.gr: «Το Σάββατοκυριακο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΓΑΟΠ που αποτελείται από ανταγωνιστικές νεαρές αθλήτριες στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και έπειτα στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου τη Φλώρινα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω έχοντας πλήρη ομάδα και δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό θα καταφέρουμε να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε όλες σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
ΑΝΔΡΕΣ

Σάββατο 06/01
09:00 ΑΕΚ – ΑΣ Πέρα (5η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

17:00 ΟΕΑ Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ (4η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

19:00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ (6η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

Κυριακή 07/01
11:00 ΑΟ Ταταύλα – ΑΕΚ (7η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

14:00 ΑΕΚ – ΟΕΑ Θεσσαλονίκης (8η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σάββατο 06/01
12:00 ΓΑΟ Πειραιά – ΑΕΚ (7η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)

15:00 Σάρισες Φλώρινας – ΑΕΚ (8η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας)