AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριάρα για την ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Άρη σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό μετά από σέντρα του Αντρέα Χατζηνικολάου και εκτέλεση του Αντώνη Γεωργέα με ωραία κίνηση προς το πρώτο δοκάρι και εναέριο πλασέ. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές μεγάλες στιγμές και με μοναδική καλή φάση το φάουλ του Σταυρόπουλου στο 24ο λεπτό που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Πανορμίτης Καλλιάρος.

Η νίκη της ΑΕΚ εδραιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά με το δεύτερο γκολ πού ήρθε στο 60ο λεπτό από πέναλτι που κέρδισε ο Λεονάρντο Μούτσα και αξιοποίησε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και στη συνέχεια με το τρίτο και τελευταίο γκολ που πέτυχε στο 86′ ο Χρήστος Παλαιολόγου με κεφαλιά, όταν πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα μετά από ωραίο “σκάψιμο” του Αλέξανδρου Ελέζι από τα δεξιά.

Το σκορ έκλεισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αλμύρας

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Χριστακόπουλος (73′ Ντάνι) Μούτσα (78′ Αλβάρες) Κρουσελνίτσκι, Γεωργέας, Βασίλας (73′ Ελέζι) Διαμαντόπουλος (19′ Παλαιολόγου).