AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Με το μάτι να γυαλίζει

Η ΑΕΚ υποδέχεται (20:15, ΕΡΤ3) το Μαρούσι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League προερχόμενη από την εντυπωσιακή νίκη επί της Σάσαρι για το BCL και με το μάτι να γυαλίζει θέλει να πάρει ακόμα μία για το πρωτάθλημα.

Η Ένωση έχει ρεκόρ 4-5 και είναι στην 7η θέση, ενώ το Μαρούσι ακολουθεί με 3-6, σε ισοβαθμία με Λαύριο και Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει ρεκόρ 4-1 στην έδρα της, στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το Μαρούσι έχει δύο νίκες σε τέσσερα ματς, μακριά από το γήπεδό του (2-2).

Ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιος θα είναι ο ξένος παίκτης που θα μείνει έξω από αυτό το παιχνίδι μιας και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει 7 παίκτες από το εξωτερικό και υπάρχει περιορισμός στις ελληνικές διοργανώσεις, για να είναι στη 12άδα μέχρι και 6 από αυτούς. Από την άλλη μεριά, το Μαρούσι θα αγωνιστεί χωρίς τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που έχει θλάση στον κοιλιακό.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη και για ακόμα έναν λόγο. Απομένουν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος της Basket League και στο φινάλε του, οι πρώτες 7 ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος (15-18/02/2024), μαζί με την ομάδα που θα προκύψει από το Final-4 του Κυπέλλου UNICEF (σ.σ. των ομάδων των χαμηλότερων κατηγοριών).

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ!

Στο σημερινό παιχνίδι ο κόσμος καλείται να κάνει το χρέος του και να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών του Ζοάν Πλάθα.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια μπορούν να το κάνουν ως εξής:

«Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο το Μαρούσι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, το Σάββατο (09/12, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Πρόκειται για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της «Βασίλισσας» του Κόουτς Ζοάν Πλάθα για το 2023, πέραν της βαθμολογικής κρισιμότητας, συνεπώς για ένα λόγο παραπάνω θα πρέπει η στήριξη των φίλων της ΑΕΚ να είναι μαζική.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Τέλος όσοι θέλουν να προμηθευτούν προϊόντα της Βασίλισσας μπορούν να το κάνουν ως εξής: Η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή από τις 15:00 σήμερα και θα έχει και όλα τα καινούρια αξεσουάρ της ομάδας, ενώ θα ισχύουν χειμερινές εκπτώσεις. Η σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook, αναφέρει τα εξής: «WINTER has come with SALES in AEK BETSSON BC! Πρόλαβε ΤΩΡΑ τα αγαπημένα κομμάτια της ομάδας σε απίστευτες τιμές! Η boutique, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα λειτουργήσει αύριο από τις 15:00, με τα καινούρια αξεσουάρ της «Βασίλισσας».