AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με καθαρό μυαλό για να πάει η μπάλα στα δίχτυα

Η ΑΕΚ χρειάζεται απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00, Cosmote Sport 1) κόντρα στον Άρη καθαρά μυαλό στις τελικές προσπάθειες που θα της δοθούν για να πάει η μπάλα στα δίχτυα προκειμένου τα μάτριξ του γηπέδου να γράψει πολλά. Η Ένωση θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στο κυνήγι της 1ης θέσης με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Η “Αγιά Σοφιά” θα είναι κατάμεστη. Ο κόσμος με ασταμάτητο τραγούδι και υπομονή αναμένεται να σπρώξει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε μια ακόμη νίκη. Η ΑΕΚ προέρχεται από το «διπλό» (0-1) στα Γιάννενα, εκεί όπου η αναποτελεσματικότητά της (ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος) κρατούσε «ζωντανό» το παιχνίδι, χωρίς όμως να το πληρώσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ερωτηματικά αποτελούν οι Φαν Βέερτ και Γαλανόπουλος, με τον Ολλανδό στράικερ να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης και τον Έλληνα χαφ να μένει εκτός με Μπράιτον λόγω ίωσης.

Δεδομένα δεν υπολογίζονται για απόψε οι Γκαρσία και Γιόνσον, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στο κανονικό πρόγραμμα, ο Στάνκοβιτς που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπράιτον και χάνει σίγουρα τα ματς μέχρι και Άγιαξ, όπως και ο τιμωρημένος Κάλενς (είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στα Γιάννενα, όπου συμπλήρωσε και κάρτες, εξού και δηλώθηκε για το αποψινό παιχνίδι).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Αν θέλαμε να κάνουμε πρόβλεψη για την πιθανή 11άδα στο αποψινό ματς αυτή θα ήταν η εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Αραούχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)
Α’ Βοηθός: Μεχμέτ Κολούμ (Σουηδία)
Β’ Βοηθός: Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία)
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Πάουλους Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)