AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για νέα νίκη στα Τρίκαλα η ΑΕΚ

Συνέχεια στη νικηφόρα πορεία της θέλει να δώσει η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, που ταξιδεύει για τα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/12, 17:00) την τοπική Υπεροχή για την 15η αγωνιστική της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 7 σερί νίκες και 12 σε 13 παιχνίδια συνολικά, ενώ βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς μπροστά από τον ΑΣΕ Δούκα, έστω και με παιχνίδι παραπάνω.

Οι Υπερκυπελλούχοι Ελλάδας στοχεύουν μόνο στο τρίποντο στα Τρίκαλα, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του αρχικού στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Ο Μάριος Ντάτης δήλωσε στο aek.gr: «Το ματς με τα Τρίκαλα όπως και όλα τα ματς στην επαρχία κρύβουν κινδύνους, καθώς η ταλαιπωρία από τα αυθημερόν ταξιδια φαίνεται να επηρεάζει εν μέρει την απόδοσή μας. Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι υπάρχουν 1-2 απουσίες δυσκολεύει τα πραγματα. Παρ’ όλα αυτά πάμε να κάνουμε το καθήκον μας προσθέτοντας τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι μας και να συνεχίσουμε έτσι στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος».