AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας

Το ταξίδι της Ευρώπης τελείωσε για την ΑΕΚ, η οποία κάνει στροφή πλέον στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Λιβάι Γκαρσία, σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Δικεφάλου είπε μετά το ματς στην Ολλανδία:

“Μόλις τελείωσε το ματς, έχω ακόμη πολύ δυνατά συναισθήματα για να επεξεργαστώ τι κάναμε λάθος. Ίσως κάποιοι σκέφτονται πως ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές και πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε. Σίγουρα το ταξίδι τελείωσε αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί για να είμαστε αντάξιοι στη συνέχεια.

Σίγουρα δεν θυμάμαι ματς που δεν παίξαμε καλά. Δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω σε κάποια ματς, καθώς ήμουν εκτός. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσω προσπάθησα για το καλύτερο. Συμβαίνουν αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να μάθουμε από αυτά και να μάθουμε από αυτή την εμπειρία.

Όπως είπα και πριν θα πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί τα ματς έρχονται πολύ γρήγορα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι για να κατακτήσουμε τους στόχους μας