AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό για πρωτιά θέλει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες η ΑΕΚ καλείται σήμερα (17:00, Cosmote Sport 2) να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να κάνει στροφή στην Ελλάδα. Το focus περιλαμβάνει πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν αντίδραση αλλά και να σημειώσουν την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από εκείνες κόντρα σε Λαμία (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και Άρη (1-0) ώστε να προσπεράσουν τον Παναθηναϊκό και να βρεθούν στην 1η θέση.

Πέραν των δεδομένων απουσιών των Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, νοκ άουτ τέθηκε και ο Πινέδα λόγω θλαστικού τραύματος, ενώ εκτός μάχης έμειναν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα λόγω ενοχλήσεων οι Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο. Στην αποστολή επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ματς με τον Άγιαξ ο Γκατσίνοβιτς, ενώ μέσα είναι και ο Λαμαράνα που προωθήθηκε από την ΑΕΚ Β. Επίσης επανέρχεται ο Φαν Βέερτ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην αποστολή που ταξίδεψε στο Αγρίνιο βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΔΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το σημερινό ματς, αλλά μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους εξής: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)