AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Υποδέχεται τις Νέες Ατρομήτου η ΑΕΚ

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Βόλο, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο γήπεδο των Σουρμένων τις Νέες Ατρομήτου (05/11, 15:00) για την 4η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η «Ένωση» μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και θέλει να κατακτήσει άλλο ένα τρίποντο. Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου, που καλείται να δώσει βροντερό «παρών», σε μία αναμέτρηση με το χαρακτήρα του ντέρμπι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Τριβυζάκη, Χατζηχαριστού, Παυλοπούλου, Νίκα, Μάρκου, Μπαλντίδη, Κόλλια, Μπούτλα, Ροπόκη, Πινέδα, Μπριάνα, Καπνίση, Βέρα, Κοτσιμπέλη, Χατζηνικολάου, Τσελέντη, Τζουτζουράκη, Ντζάνη, Λόπεζ.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα δυνατό αντίπαλο και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο για να πάμε στο επόμενο ντέρμπι με καλή ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τoν ρυθμό μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Η Μαρία Μπούτλα τόνισε στο aek.gr: «Οι Νέες Ατρομήτου είναι μία γνώριμη ομάδα σε εμάς, καθώς την αντιμετωπίσαμε πέρσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας για αυτό οφείλουμε να είμστε απόλυτα συγκεντρωμένες και να δώσουμε το 100% μας ώστε να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».