AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης απέναντι στον Κολοσσό

Ένα μόνο αποτέλεσμα υπάρχει στο μυαλό των αθλητών της ΑΕΚ. Αυτό της νίκης στο σημερινό (17:15, ΕΡΤ3) παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ένα ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (2-3) και είναι προφανές ότι η Βασίλισσα «καίγεται» για αυτή τη νίκη, για να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της, στο πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο είναι πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα. Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί. Άλλωστε, ήταν κανονικά στη 12άδα στο ματς της Πολωνίας για το BCL απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, χωρίς να παίξει σε εκείνο το παιχνίδι. Πλέον, αυτό που μένει να φανεί, είναι το ποιος από τους επτά ξένους της ΑΕΚ, θα μείνει εκτός της 6άδας που απαιτείται στις ελληνικές διοργανώσεις, άρα και στη Basket League.

Τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Κολοσσός

Ο κόσμος που θέλει να προμηθευτεί το εισιτήριό του την τελευταίο στιγμή μπορεί να το κάνει σήμερα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels Collection.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, τη Δευτέρα (13/11, 17:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται όλους δίπλα της.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».