ΣΚΕΨΕΙΣ

Τις μάνες σας… ξεπουλάτε για 20 ευρώ!

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες έχουμε να τα πούμε. Δεν ξέρω αν σας έλειψα αλλά εμένα όλη αυτή η κατάσταση με την ποδοσφαιρομάνα Ελλάδα δεν μου έλειψε καθόλου. Από το κακό στο χειρότερο και το ξεβράκωμα πάει σύννεφο. Δεν άντεξα όμως ο άνθρωπος. Παραλίγο να κάνω μπαμ. Γι’ αυτό θα τα βγάλω από μέσα μου για να ηρεμήσω.

Θα ασχοληθώ με το τελευταίο που διάβασα σε μια πατσαβουροφυλλάδα από αυτές που δεν κάνουν ούτε για χαρτί τουαλέτας και είχε τίτλο “Προβοκάτσια”. Ένα πρωτοσέλιδo ούτε για γέλια ούτε για αστεία. Ένα πρωτοσέλιδο που κατηγορεί ευθέως την ΑΕΚ, η οποία πρέπει να ξεκουνήσει τον κώλο της και να τους… σκίσει τον δικό τους. Το νομικό επιτελείο πρέπει να βάλει μπροστά τις μηχανές και να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Κολυμπηθρόξυλο να τα κάνει όλα!

Το ρεπορτάζ, ο Θεός να το κάνει, έλεγε πως ο 21χρονος που πέταξε την κροτίδα είναι οπαδός του Ολυμπιακού και εργάζεται σε καφέ φίλου της ΑΕΚ στα Πατήσια. Άρα παραδέχεται ότι είναι οπαδός των Πειραιωτών και πως τα Πατήσια ήταν, είναι και θα παραμείνουν πάντα κιτρινόμαυρα. «Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο δράστης εργάζεται σε κατάστημα, στον Άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια, που ανήκει σε οργανωμένο και ενεργό φίλαθλο της ΑΕΚ. Αυτό μπορεί να μη λέει κάτι, μπορεί να λέει και πολλά. Πάντως αν βάλει κάποιος στο μυαλό του το ενδεχόμενο προβοκάτσιας δεν θα έχει και άδικο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ. Είπαμε ο Θεός να το κάνει…

Τι εννοεί ο ποιητής ότι αυτό μπορεί να μη λέει κάτι, μπορεί να λέει και πολλά; Είναι αυτό το συναίσθημα που βγαίνει αυθόρμητα από μέσα μου που λέει πως εκεί στην πατσαβουροφυλλάδα μπορεί να μην τον παίρνετε λίγο, μπορεί να μην τον παίρνετε και πολύ, αλλά αυτό δεν λέει κάτι; Σημασία έχει ότι τον παίρνετε;

Ακούστε καλά αποβράσματα. Εσείς που πιάνετε μια πένα, ένα στυλό, ένα πληκτρολόγιο και δεν ξέρετε το γράφετε. Εσείς που τις μάνες σας… ξεπουλάτε για 20 ευρώ. Ναι για εσάς λέω που ότι σας παραγγέλνει να γράψετε το αφεντικό σας το κάνετε με μεγάλη ευκολία. Είτε επειδή φοβάστε είτε επειδή είστε ήδη χεσμένοι. Σοβαρευτείτε… Με όση τσίπα και ανθρωπιά σας έχει μείνει. Όχι απλά μην παίζετε με την ΑΕΚ, αλλά μην την ακουμπάτε και μην την πιάνετε καν στο στόμα σας… Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια. ΜΜΕ του κώλου!!!

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!