AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει επιστροφή στις νίκες με καλό μπάσκετ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:15, ΕΡΤ3) την Καρδίτσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με στόχο την επιστροφή στις νίκες και το καλό θέαμα. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει ρεκόρ 1-3, ενώ οι Θεσσαλοί είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος, χωρίς νίκη (0-4).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε θα είναι σίγουρα εκτός, αφού εκτός του ότι δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που έχει στους προσαγωγούς του αριστερού κάτω άκρου, βρίσκεται στον Καναδά για προσωπικό πρόβλημα.

Αμφίβολη είναι πάντως η συμμετοχή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση του (σ.σ. μυικός σπασμός στην οσφυική μοίρα). Όσο για τον Δημήτρη Φλιώνη, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις δικές του, ενοχλήσεις στη μέση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί στη 12άδα.

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Καρδίτσα

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο την Καρδίτσα και θυμίζουμε την επίσημη ανακοίνωση της Βασίλισσας: «Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται όλους δίπλα της.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Γεωργίου

Το ματς θα διεξαχθεί στη… σκιά του θανάτου Βασίλη Γεωργίου σε ηλικία 86 ετών. Μία είδηση που φυσικά έφερε βαρύ κλίμα στις τάξεις της Βασίλισσας και σαφώς πλέον πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και για τον άνθρωπο που έχει μείνει στην ιστορία για την φοβερή περιγραφή του, στο έπος της 4ης Απριλίου του 1968 στο Καλλιμάρμαρο, όταν η Βασίλισσα είχε νικήσει τη Σλάβια Πράγας με 89-82 και είχε κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Πριν από το τζάμπολ του αγώνα στα Λιόσια, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα ο ΕΣΑΚΕ, κάτι που θα γίνει και σε όλα τα ματς της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας) και οι Νίκος Μηλαπίδης (Αττικής) και Νίκος Σκανδαλάκης (Κρήτης).