AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην “Αγιά Σοφιά” το συνέδριο του EFDN

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια τη διοργάνωση του 20ου EFDN Making Football Matter Conference στην OPAP Arena!

Πρόκειται για την κορύφωση της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας της ομάδας μας με το δίκτυο κοινωνικής ευθύνης των ευρωπαϊκών συλλόγων, με το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια υλοποιήθηκε το διεθνές πρόγραμμα CSR «Welcome Through Football».

Το συνέδριο του European Football for Development Network, που διοργανώνεται κάθε χρόνο και έχει φιλοξενηθεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά Στάδια (π.χ. Camp Nou, Anfield, Goodison Park, Groupama Arena, Benito Villamarin Stadium), θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου στο γήπεδό μας και ήδη έχουν δηλώσει την παρουσία τους περίπου 200 εκπρόσωποι ομάδων και οργανισμών από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, πέραν της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα παρουσιάσουν τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Γουλβς, η Ρίβερ Πλέιτ, η Γκενκ, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Χαρτς και η Γκέτεμποργκ, όπως επίσης εκπρόσωποι της Premier League και της Διεθνούς Επιτροπής Fair Play.

Αναμφισβήτητα, αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΠΑΕ ΑΕΚ το γεγονός ότι το γήπεδό μας, μόλις στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και λίγους μήνες πριν από τη φιλοξενία του τελικού του UEFA Conference League, υποδέχεται ακόμη ένα σημαντικό event του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.