AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Βάζω ρέγκε και χορεύω στα αποδυτήρια της ΑΕΚ (video)

Περνάει καλά στην ΑΕΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ακόμα και στα αποδυτήρια. Ο λόγος για τον Ορμπελίν Πινέδα που αποκάλυψε στο μεξικανικό δίκτυο FOX πως βάζει ρέγκε και χορεύει στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη σημασία του αποψινού αγώνα με τη Μπράιτον και όχι μόνο: «Είναι υποχρεωτικό να νικήσουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, πάντα προσπαθώ να προετοιμάζομαι όσο καλύτερα μπορώ, είμαι στη διάθεση του προπονητή και αυτός αποφασίζει ποιος θα παίξει. Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο, να συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι της ομάδας, νομίζω ότι κάνω τα καλύτερα παιχνίδια μου σε αυτή τη θέση».

Επίσης, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να δει τον Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Μεξικού, είπε: «Γνωρίζοντας τον Ματίας βλέπεις την ποιότητα που έχει ως προπονητής. Αν κάποια μέρα ανοίξει αυτή η πόρτα (για την εθνική Μεξικού) θα ήταν ωραίο να τον έχουμε».

Ο Πινέδα αποκάλυψε πως είναι σχεδόν ο μοναδικός που βάζει μουσική στα αποδυτήρια, συνήθως ρέγκε και μεξικάνικα. «Τους βάζω λίγο από όλα, για να κινητοποιηθούν και αυτοί. Μου αρέσει να χορεύω, περνάω τον χρόνο μου χορεύοντας στα αποδυτήρια. Ετσι, τους δίνω περισσότερη δυναμική, για να το απολαμβάνουν όσο κι εγώ, μέσα και έξω από το γήπεδο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Αλεξάντερ Κάλενς: «Ναι, βάζει συνέχεια μουσική. Το κάνει καλά, γιατί ξέρει να χορεύει».