AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ο δρόμος είναι ένας! Άνω Λιόσια για τη Βασίλισσα για να στηθεί παιδικό πάρτι!

Νίκη με θέαμα το παρκέ και παιδικό πάρτι στην κερκίδα θέλει να συνδυάσει σήμερα η ΑΕΚ. Η Βασίλισσα υποδέχεται (20:15, ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να συνεχίσει σε αυτήν. Μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα της δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Ένωση μετρά τρεις σερί νίκες στα Λιόσια, μετά από την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στο Λαύριο, ενώ ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, επί του Απόλλωνα στην Πάτρα και του Άρη στην Πυλαία, ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1, έχοντας νικήσει επίσης και στο Μαρούσι.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ποιον παίκτη θα αφήσει εκτός 12άδας ο κόουτς Πλάθα, ο οποίος τους έχει όλους στη διάθεσή του.

Όσον αφορά στα εισιτήρια για το αποψινό ματς, η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει φροντίσει η αποψινή αναμέτρηση να είναι αφιερωμένη στη διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο παιχνίδι αυτό θα ισχύσουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας όπως έχει ενημερώσει η ΚΑΕ ΑΕΚ και οι πύλες θα ανοίξουν από τις 17:30.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λόγω της αυξημένης προσέλευσης, αλλά και των ελέγχων ταυτοπροσωπίας, που θα διενεργηθούν, καλούνται οι οπαδοί μας να σπεύσουν στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου μας, όσο το δυνατόν νωρίτερα, για δική τους διευκόλυνση και για να είμαστε έγκαιρα, όλοι μαζί παρόντες, στο τζάμπολ της Βασίλισσας.

Οι πύλες και οι θύρες των εγκαταστάσεων θα ανοίξουν (περίπου) 3 ώρες νωρίτερα, ήτοι από τις 17:30.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, προστατεύουμε το «Σπίτι» μας, στηρίζουμε τη «Βασίλισσα».

Με τη φωνή και την ψυχή μας.

Υπενθυμίζουμε, ότι απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων ή βεγγαλικών πάσης μορφής, και η χρήση συσκευών laser.

Οι κάμερες ασφαλείας, με απόφαση των συναρμοδίων αρχών, έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, ήμασταν πάντα μαζί στις μεγάλες διακρίσεις της «Βασίλισσας». Μαζί θα είμαστε και στα μελλοντικά. Η ολόθυμη υποστήριξη προς την Ομάδα μας, η οποία «συν τοις άλλοις» έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής κι αυτό το βλέπει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».

Το καλύτερο όμως της σημερινής μέρας είναι άλλο. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζουν πολύ ωραία πράγματα στις εξέδρες του γηπέδου στα Λιόσια, αφού εκτός από τις γυναίκες, θα υπάρχει και παιδική εξέδρα. Μάλιστα, θα ξεκινήσει και face painting από τις 19:00 μεταξύ άλλων.

Η επίσημη ανακοίνωση της Βασίλισσας αναφέρει σχετικά: «H σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ Mateco θα είναι αφιερωμένη στις Γυναίκες, αλλά οι μικροί μας φίλοι παραμένουν σταθερά οι πρωταγωνιστές όλων των δραστηριοτήτων μας.

Ενημερώνουμε, ότι η «Παιδική Εξέδρα» θα είναι πιο όμορφη από ποτέ και πιο κοντά στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, που πλησιάζουν, με μπαλόνια και χαρά. Επιπλέον, στο χώρο άνωθεν της εξέδρας θα έχουν εγκατασταθεί μπασκέτες όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να κάνουν σουτ υπό τις οδηγίες των προπονητών της AEK BC Academy, ενώ ειδικοί θα «ζωγραφίζουν» τα πρόσωπα των φίλων, που το επιθυμούν, ενώ θα μοιράζουν και μπαλόνια στα χρώματα της ΑΕΚ. Το «face painting» θα ξεκινήσει από τις 19:00 και έχει στόχο να δώσει πολυχρωμία στις κερκίδες του Olympic Hall».